22.07.2024

Розпочато нову терапію довголіття: Церебролізин®

Браян Джонсон – відомий інфлюенсер, технологічний магнат, який є прихильником біохакінга (науки, спрямованої на уповільнення старіння), опублікував у соціальній мережі Х (колишній Twitter) цікавий пост, присвячений Церебролізину:

Розпочато нову терапію довголіття: Церебролізин®.

Що таке Церебролізин®?

Церебролізин® є сумішшю пептидів для покращення когнітивних функцій. Він сприяє росту та відновленню нейронів, що може покращити пам’ять. На сьогодні Церебролізин® використовується для лікування “туману в голові”, черепно-мозкових травм, уповільнення прогресування деменції. Оскільки МРТ показало, що в моєму мозку є набряк через стеноз внутрішньої яремної вени, я вирішив перевірити ефективність Церебролізину для зменшення запалення та покращення когнітивних функцій.

Базові вимірювання

Побачивши на МРТ набряк мозку, ми вирішили продовжити лікування Церебролізином. Ми будемо вимірювати ефективність шляхом моніторингу МРТ-маркерів головного мозку, варіабельності серцевого ритму уві сні (в середньому щонайменше 3 місяці, вимірювання за допомогою браслету WHOOP) і тестування когнітивних функцій.

Сила доказів

Ми вважаємо, що дані щодо Церебролізину у клінічних дослідженнях є перспективними. Більшість досліджень вивчають вплив Церебролізину на нейродегенеративні захворювання. Результати демонструють стійке покращення когнітивних і загальних функцій. Існує значна кількість досліджень, які свідчать про те, що Церебролізин® може бути корисним при лікуванні нейродегенеративних захворювань, інсульту та травм головного мозку. Ми не можемо рекомендувати будь-кому іншому самостійно брати участь, доки не будуть проведені більш масштабні клінічні дослідження.

Протокол

10 внутрішньом’язових ін’єкцій по 5 мл протягом 20 днів.

Наші дії

Ми будемо досліджувати кілька біомаркерів мозку, щоб задокументувати вплив Церебролізину. Ми спеціально розглянемо нейротрофічні фактори та маркери пошкодження нервової системи, щоб виміряти ці ефекти. МРТ може бути використано для вимірювання маркерів мозку.

Церебролізин®: краще за каву, краще за чай, краще за будь-що інше!

Посилання на пост у Twitter: https://x.com/bryan_johnson/status/1793693564964323489

Посилання в Instagram: https://www.instagram.com/reel/C7UToZkJSSR/?igsh=OWxyZnd5dXZmMDg4