23.04.2021

Наукова конференція «Психосоматична медицина: наука та практика»

16-17 квітня відбулася ІІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика» – «Нові погляди на ефективну медичну допомогу при COVID-19». Організаторами заходу виступили кафедра медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця МОЗ України та Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини.

На конференції було розглянуто багато важливих питань.

Зокрема:

«ПРОФІЛАКТИКА ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ СЕРЕД МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» – Марута Н.О., д.мед.н., професор, заступник директора з наукової роботи ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України», Віце-президент ГО «Асоціація неврологів, психіатрів і наркологів України» (Харків).

«COVID-19 ТА МОЗКОВI IНСУЛЬТИ» – Міщенко В.М., д.мед.н., ст.н.с., завідувач відділу судинної патології головного мозку та реабілітації Інституту неврології, психіатрії та наркології НАМН України, професор кафедри клінічної неврології, психіатрії та наркології Харківського національного медичного університету імені В.Н. Каразіна (Харків).

«НЕЙРОПЕПТИДИ ТА КОРОНАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ: ПОТЕНЦІЙНІ МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ В КОМПЛЕКСНІЙ НЕЙРОРЕАБІЛІТАЦІЇ» – Холін В.О., к.мед.н, ст.н.с, керівник Інституту геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАНМ України з розробок та досліджень, Віце-президент Асоціації з проблем хвороби Альцгеймера (Київ).

Конференція призначалася для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб, які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту та для психологів