23.12.2021

Експертне інтерв'ю Prof. Michael Brainin

В 2021 році Європейська академія неврології (EAN) визнала вагомі докази клінічної ефективності Церебролізину під час реабілітації після інсульту, включивши його до своїх найостанніших рекомендацій.

Prof. Michael Brainin, всесвітньо відомий професор неврології та колишній президент Всесвітньої організації з лікування інсульту та Європейської організації з інсульту, погодився на інтерв’ю, щоб поділитися своїми думками щодо розвитку доказової бази  Церебролізину і того, чому ці переконливі дані були включені в рекомендації австрійських, німецьких і канадських медичних товариств і, нарешті, в рекомендації EAN.

Головні тези інтерв’ю наступні:

► Доказова база Церебролізину кардинально змінилася за останній час.

► Дослідження CARS продемонструвало, що комбінація Церебролізину та стандартної реабілітації дозволяє суттєво покращити функцію верхніх кінцівок після інсульту.

► Клінічні рекомендації необхідні для впровадження доказової бази в клінічну практику. При цьому процес розробки клінічних рекомендацій строго контролюється.

► Рівень доказів Церебролізину в рекомендаціях EAN можна порівняти з рівнем II A рекомендацій Американської асоціації серця (AHA)/Американської асоціації інсульта (ASA).

Читати / скачати інтерв'ю >>>

   

 
     


     

   

 

Оригінал новини