13.05.2022

Експертна дискусія «Знайомство з клінічними рекомендаціями щодо рухового відновлення після інсульту»

Запрошуємо вас зареєструватися на міжнародний вебінар на тему «Знайомство з клінічними рекомендаціями щодо рухового відновлення після інсульту – обговорення на панелі експертів», який розпочнеться 24 травня 2022 року о 13:00!

Четверо видатних експертів у сфері гострого інсульту та реабілітаційної післяінсультної терапії висвітлять інформацію щодо появи нових клінічних рекомендацій, які підкреслюють необхідність використання ліків із доведеною ефективністю та безпекою. Клінічні рекомендації, які включають такі лікарські засоби, все ще не є нормою, але можна очікувати, що учасники дискусії підкреслять, наскільки важливо використовувати мультимодальний підхід для лікування після інсульту, що забезпечує максимальний доступ до різних варіантів лікування. Це є особливо актуальним для пацієнтів, які страждають від рухових порушень після перенесеного інсульту.
Тривалість: 1 година

Зареєструватися можна за посиланням: https://webinar.everpharma.com/get-with-the-guidelines-in-post-stroke-motor-recovery-expert-panel-discussion/

Сесія запитань і відповідей: ви вже можете анонімно поставити свої запитання за допомогою наступного інструменту

Модератор:
Steven Zeiler, Johns Hopkins University, м. Балтімор, США

Експерти:
► Cornelia Brunner, University Clinic, м. Тульн, Австрія
► Robert Teaseel, Medical Director of the Stroke Rehabilitation Program, Parkwood Institute, Канада
► Karin Diserens, University Hospital, м. Лозанна, Швейцарія
► Ales Tomek, Motol University Hospital, м. Прага, Чеська Республіка

 

Джерело