02.12.2020

ЧОМУ ЦЕРЕБРОЛІЗИН МОЖЕ ДОПОМОГТИ ПРИ COVID-19

Пандемія COVID-19 вражає всі країни та регіони в глобальному масштабі в 2020 році. Наслідки хвороби руйнівні. До кінця листопада 2020 року в світі загине понад 1,4 мільйона людей, а країни вже страждають від економічних та соціальних наслідків пандемії.

Однією з головних проблем у найближчі роки, навіть при наявності вакцини, буде лікування наслідків COVID-19, особливо хронічних порушень, таких як розлади легеневої функції, депресія та тривога, а також когнітивні порушення.

Prof. Previgliano, відомий фахівець в області невідкладної допомоги з Буенос-Айреса, Аргентина, запропонував пілотне дослідження пацієнтів із COVID-19 для оцінки ефективності впливу Церебролізину на когнітивні функції протягом 360 днів. Ви можете знайти тут онлайн-презентацію професора на цю тему!

Ще в 2013 р. Pandharipande et al. повідомляли про збільшення частоти когнітивних порушень у людей, які пережили критичні стани, та необхідність ефективного лікування таких розладів.

“У тих, хто пережив критичний стан, часто відзначається тривала та інвалідизуюча форма когнітивних порушень, яка є недостатньо вивченою”

Prof. Ignacio Previgliano розвив дослідницький інтерес відносно КППКС (когнітивне порушення після критичного стану) та висунув гіпотезу в інтерв’ю в 2015 р.:

“... завдяки своїй нейропротекторній дії Церебролізин® може бути ефективним у профілактиці КППКС”.

Висновки нових досліджень дуже перспективні відносно допомоги пацієнтам із COVID-19. Дані продемонстрували підвищення чи зниження рівня важливих маркерів COVID-19 за допомогою Церебролізину. Ці маркери відповідають за розвиток цитокінового шторму, який часто призводить до тривалої вентиляції, що викликає КППКС.

Дивитися / скачати матеріал "Церебролізин при COVID-19" >>>

Ми сподіваємось, що дуже скоро ми зможемо запропонувати ефективний препарат для лікування наслідків після COVID-19. Залишайтеся з нами!