31.05.2024

Церебролізин® – єдиний підтверджений лікарський засіб для відновлення після травми головного мозку!

Черепно-мозкова травма середнього та важкого ступеня призводить до стійких когнітивних розладів, труднощів з контролем емоцій і функціональної інвалідизації.

Найпоширенішою з цих проблем є дефіцит виконавчих функцій, які включають ряд ментальних функцій, зокрема робочу пам’ять, гнучке мислення та самоконтроль.

Ці навички використовуються щодня для навчання, роботи та управління повсякденним життям.

Проблеми з виконавчими функціями можуть ускладнювати концентрацію, виконання вказівок і контроль емоцій тощо.

Доведено, що дефіцит виконавчих функцій може впливати на прогноз після ЧМТ. Він має більшу прогностичну цінність для клінічних результатів, ніж увага, швидкість обробки та пам’ять.

У недавньому опитуванні клініцисти повідомили, що виконавчі функції найважче піддаються лікуванню.

Зважаючи на те, наскільки суттєво вони впливають на життя людей, і беручи до уваги той факт, що порушення виконавчих функцій може тривати та часто погіршуватися протягом тривалого періоду часу, надзвичайно важливо оптимізувати лікування порушення виконавчих функцій.

Групою INCOG були надані рекомендації щодо лікування порушення виконавчих функцій після помірної та важкої ЧМТ.

Церебролізин® був включений до рекомендацій INCOG, що підтверджує ефективність та безпеку застосування цього лікарського засобу в лікуванні ЧМТ.

Ці рекомендації містять вказівки щодо лікування порушення виконавчих функцій на основі останніх даних і підтримують їх впровадження.

ПОВ’ЯЗАНІ ФАЙЛИ: