18.02.2021

Фахова школа з менеджменту гострого інсульту. Перший захід

11 лютого пройшов вебінар – Перша Фахова школа «Менеджмент гострого інсульту в умовах реформи в 2021 році». Проблеми, що були розглянуті, є дійсно важливими та актуальними.

Зокрема, лектори виступили з такими доповідями:

«Надання допомоги пацієнтам з гострим мозковим інсультом в 2021 році враховуючі оновлені вимоги НСЗУ»
Лектор: Лебединець Дмитро Володимирович, к.м.н., доцент кафедри клінічної неврології, психіатрії та наркології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, член Робочих груп МОЗ з питань удосконалення організації профілактики, діагностики та лікування за напрямком «Серцево-судинні та гострі неврологічні захворювання (інсульти)» та з питань розробки нормативно-правових актів щодо боротьби з інсультом, Робочої групи НСЗУ з питань розробки проєктів умов закупівлі медичних послуг, які будуть надаватись за програмою медичних гарантій, та їх специфікації щодо медичної допомоги при гострому мозковому інсульті.

«Нейровізуалізаційні обстеження в ургентних випадках при підозрі на гострі порушення мозкового кровообігу»
Лектор: Земскова Оксана Володимирівна, лікар-радіолог, к.м.н., науковий співробітник Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова, Київ.

«Нейрохірургічний аспект надання допомоги хворим з підозрою на гострий інсульт»
Лектор: Литвак Світлана Олегівна, к.м.н., керівник інсультного нейрохірургічного центру, лікар-нейрохірург, науковий співробітник Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова, Київ.

Це була перша частина заходу. Другий вебінар відбудеться 18 березня о 16:00