30.10.2023

Всесвітній день боротьби з інсультом

29 жовтня світова спільнота відзначала Всесвітній день боротьби з інсультом, який збігається з днем ​​заснування Всесвітньої організації боротьби з інсультом (WSO) у 2006 році. Важливо відзначити, що ЕВЕР Фарма бере активну участь в освітніх проєктах, пов’язаних з реабілітацією після інсульту, зокрема у співпраці з WSO.

ЕВЕР Фарма має довгу історію підтримки WSO та сприяла багатьом освітнім проєктам у Китаї, В’єтнамі, на Філіппінах і багатьох інших країнах. Як одна з небагатьох глобальних фармацевтичних компаній, що займаються нейрореабілітацією, ми є поважним партнером медичної спільноти. Готовність нашої компанії підтримувати освітні ініціативи посилює нашу роль як важливого партнера глобальних медичних товариств, таких як WSO.

WSO, лідером якої наразі є Prof. Sheila Martins з Бразилії, прагне приділити більше уваги розвитку реабілітації в гострому періоді, включаючи відновлення після інсульту з акцентом на темах, актуальних для країн з низьким і середнім доходом.

ЕВЕР Фарма вже багато чого навчилася завдяки успішному проведенню конкретних реабілітаційних проєктів, метою яких є покращення стандартів нейрореабілітації, що має значний вплив на зменшення постінсультних ускладнень.

Завдяки такому акценту на нейрореабілітацію ЕВЕР Фарма та WSO будуть стратегічними партнерами щодо глобальних освітніх проєктів у майбутньому.