18.05.2023

20-й Конгрес Академії мультидисциплінарної нейротравматології (AMN) 

12-13 травня 2023 року у місті Краків у Польщі відбувся щорічний конгрес Академії мультидисциплінарної нейротравматології

Унікальна взаємодія медичних дисциплін

Місія AMN полягає в тому, щоб усі пацієнти з черепно-мозковою травмою отримували найкращу допомогу. Широко визнана концепція мультидисциплінарного лікування означає, що різні медичні спеціалісти, які беруть участь у процесі відновлення пацієнта після ЧМТ, обговорюють оптимальні стандарти лікування, при цьому тісно співпрацюючи один з одним.

Унікальний формат конгресу

Формування мультидисциплінарних команд вимагає взаємодії між різними медичними працівниками замість ізольованого прийняття медичних рішень. AMN підтримує цю ідею і тому розробляє програми своїх конгресів максимально інтерактивно.Окрім традиційних лекцій, на делегатів чекали актуальні навчальні курси, панельні дискусії та інтерв’ю.

EVER Pharma в AMN

Черепно-мозкова травма є серйозною медичною проблемою у більшості країн із низьким і середнім рівнем доходу. EVER Pharma особливо активно працює в країнах і регіонах світу, де це захворювання дуже поширене. EVER Pharma також є однією з небагатьох компаній, яка бере активну участь у клінічних дослідженнях в області ЧМТ і змогла досягти справжніх проривів у розробці клінічних доказів завдяки серії досліджень CAPTAIN.

Від України у цьогорічному конгресі взяв участь Андрій Гук, зав. відділення ендоскопічної та краніофаціальної нейрохірургії Інституту нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України.