20.03.2024

20 березня відзначається Всесвітній день обізнаності про травми голови!

Цей день присвячений приверненню уваги громадськості до захворюваності та широкого спектра ускладнень після черепно-мозкових травм, починаючи від струсу мозку легкого ступеня тяжкості до важкої черепно-мозкової травми.

Цей день служить нагадуванням про важливість запобігання нещасним випадкам, які можуть призвести до таких травм, хоча, на жаль, їх не завжди можна уникнути.

EВЕР Фарма особливо активно працює в тих регіонах світу, де черепно-мозкові травми є серйозним медичним і соціально-економічним тягарем. Наша компанія постійно прагне підтримувати країни в їхніх зусиллях покращити стандарти лікування в цій галузі медицини, зокрема, наголошуючи на віддалених наслідках черепно-мозкових травм.

AMN (Академія мультидисциплінарної нейротравматології) була визнана нашою компанією як оптимальне медичне товариство для наукового співробітництва. Ми разом прагнемо поширювати важливу концепцію мультидисциплінарних стратегій лікування.

Важливою віхою для EВЕР Фарма стала серія досліджень CAPTAIN з позитивними результатами, які призвели до перших включень Церебролізину до рекомендацій щодо лікування травм головного мозку.

Одними з таких рекомендацій стала нещодавно оновлена канадська настанова ERABI (Evidence-Based Review of Acquired Brain Injury), де Церебролізин® включено з рекомендацією 1b у сфері дефіциту уваги.

Підтверджуючи фокус компанії на черепно-мозкових травмах, ми регулярно організовуємо вебінари для обговорення тематики черепно-мозкових травм і пов’язаних з ними наслідків. Так, 17 квітня 2024 року відбудеться вебінар на тему: «Доказова база Церебролізину при ЧМТ – раннє лікування, зменшення ризику ускладнень на гострій і підгострій стадії». Будь ласка, зареєструйтеся на цей дуже важливий і цікавий вебінар.